4 Aralık 2013 Çarşamba

Pandispanya

25 Temmuz 2013

ÇOK MU KABARDI NE?

Butik pastacılığa başlamaya karar verdiğim ve evde kendi kendime denemeler yaptığım zamanlar en çok korktuğum şey pandispanyaydı. yaptıkça aslında bu korkumun hiçte yersiz olmdığına karar verdim. nitekim onlarca pandispanya tarifi denedim, bir o kadar malzemenin heder olması da  cabası....

Olmuyor, olmuyordu....  Ya istediğim kadar kabarmıyor ya yumurta kokuyor yada tadı güzel olmuyordu. sonunda deneye yanıla istediğim pandispanyanın formülünü buldum. şimdi ise bir çok kişiden " acaba strafor mu kullanıyorsunuz?" gibi bir soru ile karşılaşabilecek kadar iyi bir pandispanya reçetem var. 

işte bu da kanıtı :)




bu işe soyunmaya karar veren arkadaşlar. iyi bir pastaya giden yol böyle bir pandispanyadan geçer. bu da bir pastacı atasözü :D
 şşşşştttt aramızda ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder